logo pc gent sleidinge

PC Gent-Sleidinge (campus Sleidinge) – Dubbele Diagnose-Rehab

PC Gent-Sleidinge beschikt over een residentiële behandelunit voor onder meer geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met middelenmisbruik of -afhankelijkheid, waarbij het stadium van fysieke ontwenning voorbij is (11 bedden). Daarnaast zijn bijkomend 6 plaatsen gecreëerd die de mogelijkheid moeten bieden om na een behandelingsfase een gedifferentieerd en aangepast parcours aan te bieden binnen het ziekenhuis (en desgevallend transmurale zorg na het residentieel verblijf).

Dienst Voor Zorgvragen
09 358 04 11
dvz@pcgs.be

logo pc sint jan eeklo

PC Sint-Jan Eeklo – Kliniek voor Dubbeldiagnose

PC Sint-Jan Eeklo beschikt over een residentiële behandelunit voor geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met middelenmisbruik of -afhankelijkheid, waarbij het stadium van fysieke ontwenning voorbij is (20 bedden).

Ilke De Backer
09 376 97 11

Aanmelden via
09 376 97 36
https://gpn-ggz-meetjesland.gpn.be/nl/aanmelden-voor-opname

PC Dr. Guislain Gent – Wadis-Motu

PC Dr Guislain, campus Gent, beschikt over een residentieel behandelcluster voor cliënten met een psychotische kwetsbaarheid, al dan niet in combinatie met middelenmisbruik of -afhankelijkheid, waarbij het stadium van fysieke ontwenning voorbij is. Binnen dit cluster worden 3 bedden voorbehouden voor mensen met een het statuut internering.

Liselotte De Rycke
liselotte.derycke@guislain.broedersvanliefde.be
09 216 33 39

Aanmelden via
09 216 33 90
zorgvragen@guislain.broedersvanliefde.be