logo_opzc rekem

OPZC Rekem – FOR 4

Deze afdeling biedt begeleiding en behandeling aan geïnterneerde mannen met een verstandelijke beperking (en bijkomende psychische problematiek) die nood hebben aan een medium-security omkadering (20 bedden). In het kader van uitstroom wordt een intense samenwerking met de zorgsector voor personen met een handicap (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) beoogd.

Carmen Nicolaes
089 22 28 30
Carmen.Nicolaes@opzcrekem.be

logo sint kamillus zorggroep

Zorggroep Sint-Kamillus Bierbeek – GoLF

Deze afdeling biedt begeleiding en behandeling aan geïnterneerde mannen met een verstandelijke beperking (en bijkomende psychische problematiek) die nood hebben aan een gesloten medium-security omkadering (20 bedden). In het kader van uitstroom wordt een intense samenwerking met de zorgsector voor personen met een handicap (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) beoogd.

Aanmeldingscoördinator Geïnterneerden
0492 13 47 23
aanmelding.kamillus@kamillus.broedersvanliefde.be

logo sint jan baptist

PC Sint-Jan-Baptist Zelzate – Amplia

Deze afdeling biedt begeleiding en behandeling aan geïnterneerde mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking (en bijkomende psychische problematiek) die nood hebben aan een medium-security omkadering (20 bedden). In het kader van uitstroom wordt een intense samenwerking met de zorgsector voor personen met een handicap (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) beoogd.

Criminologische dienst
09 342 28 59
sjb.dienst.criminologie@janbaptist.broedersvanliefde.be