logo de vlier

De Vlier

VZW De Vlier beschikt over 20 forensische plaatsen beschut wonen voor geïnterneerde personen met een medium-security profiel. De woningen bevinden zich op de campus van het PC SJB Zelzate en in het centrum van Zelzate.

Frits Martens
09 342 28 28
frits.martens@janbaptist.broedersvanliefde.be

De Wende

Er zijn 3 plaatsen beschut wonen voor personen met een interneringstatuut (omgeving Eeklo). Het betreft meer specifiek geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking en/of een middelenproblematiek. Ook geïnterneerde personen met een andere psychiatrische problematiek kunnen aangemeld worden.

Els Vandoorne
09 376 97 33
els.vandoorne@gpn.be

logo algemeen psychiatrisch ziekenhuis sint lucia

Waasland

Er zijn 2 plaatsen beschut wonen voor personen met een interneringstatuut (omgeving Sint-Niklaas). Het betreft meer specifiek geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking en/of een middelenproblematiek. Ook geïnterneerde personen met een andere psychiatrische problematiek kunnen aangemeld worden.

Manyak Martirosyan
037 60 07 00
manyak.martirosyan@gpn.be

logo reymeers lede

Reymeers

Er zijn 2 plaatsen beschut wonen voor personen met een interneringstatuut (omgeving Lede). Het betreft meer specifiek geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking en/of een middelenproblematiek. Ook geïnterneerde personen met een andere psychiatrische problematiek kunnen aangemeld worden.

Veerle Vanderstraeten
053 80 87 46
veerle.vanderstraeten@reymeers.be

Vlaamse Ardennen

Er zijn 2 plaatsen beschut wonen voor personen met een interneringstatuut (omgeving Zottegem). Het betreft meer specifiek geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking en/of een middelenproblematiek. Ook geïnterneerde personen met een andere psychiatrische problematiek kunnen aangemeld worden.

09 342 05 96

logo vzw domos

Ipso

Er zijn 3 plaatsen beschut wonen voor personen met een interneringstatuut (Gent). Het betreft meer specifiek geïnterneerde personen met een psychiatrische problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking en/of een middelenproblematiek. Ook geïnterneerde personen met een andere psychiatrische problematiek kunnen aangemeld worden.

Jan De Rycke
0473 11 32 55
jan.derycke@bw-ipso.be